dimecres, 7 d’octubre del 2009

Un dia.... a No Nova York


Estem fartes ja de caps, marits, gossos, nens, i sobretot, sobretot, sobretot de tots aquests amics i amigues que no paren de viatjar mentre nosaltres treballem, treballem, cuidem, treballem, cuinem, comprem, treballem......

Aquest bloc està dedicat a un dia, unes hores, que vàrem aconseguir anar al carrer, soles, una a una, fins a trobar-nos per a veure una delicada "Despedidas". Un viatge al Japó cerimoniós, una pel·lícula que parla de la mort, sense tristessa.

Bé, el bloc no és per parlar de cinema, sinó per a dir-vos que: SOM, EXISTIM, I VOLEM ESTAR. Per això hem fet aquest espai i ensenyar-lo al món!

No volem ser transparents!.


2 comentaris:

  1. La nostra vida si que es very Hart. No trovem botigues de roba que estiguen a la nostra alçada. No sabem quina limusin hem d'agafar per anar al l'Opera. Tenim problemes per escollir restaurant. Ens faltan nits per anar a musicals i sopars-espectacle. Aquest dematí el conserge no ens ha despertat a les 7 per poder anar a fer footing al central park amb el Pierce Brosnan. Això si que es una desgracia. Petons desde NY

    ResponElimina
  2. Ei! Felicitats per l'empenta que ensumo amb tot el que publiqueu; però no us desanimeu que tot el que cerqueu ho teniu ben a prop, a que sí.

    ResponElimina